Вибори нової громадської ради в Міноборони завершились грандіозним скандалом

Волонтерські організації масово залишили вибори нової громади.

Сьогодні, 24 лютого, відбулися вибори до складу громадської ради при Міністерстві оборони України.  

Таким чином у громадській раді відбулася перестановка, пише журналіст Роман Бочкала у Facebook.

За його словами, відсіяли практично всі авторитетні волонтерські організації. Окрім того, багатьом не повідомили про цей захід.

Натомість до громадської ради обрали "незрозумілі фонди".

"Практично всі авторитетні волонтерські організації відсіяли. Багатьом не повідомили про сьогоднішній захід. Класика підкилимного жанру. Зате наповнили раду якимись незрозумілими фондами інвалідів і т.д. Всі нормальні волонтери, серед них Роман Сініцін, Михайло Макарук, Дмитро Вітов, покинули установчі збори", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, радник віце-прем'єр-міністра Олексій Ліпіріді зауважив, що волонтерські організації масово залишили вибори нової громади.

Його слова також підтвердив Роман Сініцин, додавши, що ряд "реальних  волонтерських організацій, які зробили для АТО реально багато і продовжують робити зараз, в знак протесту покинули це шапіто. Три десятки майже". 

Нагадаємо, 23 лютого під час засідання Верховна Рада не змогла визначитися з кандидатом до складу комісії зовнішнього контролю з проведення аудиту ефективності діяльності НАБУ – питання направили на доопрацювання. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація