Вибух гранати у Дрогобичі: травмована жінка перебуває у важкому стані в реанімації

Вибух гранати у Дрогобичі: травмована жінка перебуває у важкому стані в реанімації

Фото: УНІАН

Вибух забрав життя двох чоловіків.

У реанімації перебуває жінка, що постраждала від вибуху гранати у Дрогобичі Львівської області. Потерпіла перебуває у важкому стані із множинними осколковими пораненнями.

Що відомо про інцидент, розповіли у сюжеті ТСН.Ранок 22 лютого.

Зараз біля під’їзду дрогобицької п'ятиповерхівки стоять лампадка та дві троянди. Саме тут минулої ночі тут загинуло двоє чоловіків. На камері спостереження видно, що у дворі стоять три людини. Один чоловік дістав гранату, але за мить вона вибухнула просто в його руках.

Двоє чоловіків загинули на місці. Вижила 38-річна жінка, яка стояла поруч. Медики називають це дивом. Утім, травми потерпілої важкі. Попереду на неї чекають кілька операцій. "З множинними осколковими пораненнями майже всього тіла: голови, шиї, грудної клітки, живота, верхніх і нижніх  кінцівок", - каже лікар-анестезіолог Володимир Хімяк. 

Новини України: постраждала від вибуху у Львівській області досі перебуває в реанімації

Новини України: постраждала від вибуху у Львівській області досі перебуває в реанімації

Жінка притомна, але поліція поки її не допитала. Версії того, що сталося,  правоохоронці наразі не озвучують. Відомо, що у 40-річного Володимира, що мешкав тут, напередодні був День народження. Пара прийшла, ймовірно, аби привітати друга. "Конфліктів не було, в них були нормальні дружні відносини. Близько трьох років разом працювали, їздили за кордон", - розповів начальник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш. 

Навіщо гість приніс боєприпас та де його взяв, наразі з'ясовує поліція. За даними МВС, лише торік правоохоронці вилучили в українців 4,5 тис. гранат. Здебільшого вони були вивезені із зони бойових дій.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Обвал будинку в Дрогобичі
Наступна публікація