Вибух смаку: як приготувати салат з картоплі та моркви по-корейськи

Вибух смаку: як приготувати салат з картоплі та моркви по-корейськи

Фото: topcheff.ru

Салат бюджетний і дуже смачний.

Будь-який салат, до складу якого входить картопля, може бути самостійною стравою і стати повноцінним сніданком або вечерею. Салат з картоплі з морквою по-корейськи це - вибух смаку, забезпечений безліччю приправ. Гострота салату буде залежати від вашого вибору.

Салат легкий у приготуванні, бюджетний і не займе у вас багато часу. Заощадити можна навіть на моркві по-корейськи, приготувавши її самостійно. Таким чином ви зможете відрегулювати гостроту і смак салату, його аромат і зовнішній вигляд. Пропонуємо приготувати салат із картоплі і моркви по-корейськи за рецептом кулінара Світлани Матющенко.

Інгредієнти:
• 0,5 кг картоплі;
• 250 г моркви по-корейськи;
• 100 г консервованого зеленого горошку;
• 0,5 пучка кропу;
• 3 зубки часнику;
• 3 столові ложки олії;
• чорний мелений перець;
• сіль.
Приготування:
Картоплю відварити в кожушках, остудити, очистити і нарізати кубиками. Викласти її в салатник, додати моркву по-корейськи і акуратно перемішати.

Кріп подрібнити, додати розчавлений часник, влити олію, посолити, поперчити і ретельно розтерти.

До картоплі з морквою додати зелений горошок, заправити кріпно-часниковою заправкою і ще раз акуратно перемішати.

Салат вийде набагато смачнішим, якщо картоплю запекти.

Нагадаємо, як приготувати рулетики із лаваша з картоплею і грибами.

Вітамінний морквяний салат – Рецепти "Сніданку. Вихідного"

Вітамінний морквяний салат – Рецепти "Сніданку. Вихідного"

 

Наступна публікація