Вибух у Бердянську: стали відомі подробиці затримання чоловіка, під час якого постраждали копи

Вибух у Бердянську: стали відомі подробиці затримання чоловіка, під час якого постраждали копи

Фото: Facebook/Сергій Князєв

Троє поранених поліцейських перебувають у лікарні, одного з них уже прооперували.

Чоловік, який загинув унаслідок вибуху у Бердянську, був раніше судимим і підозрювався у скоєнні крадіжок, а підірвав гранату, коли його помітили правоохоронці.

Про це заявив начальник ГУНП в Запорозькій області Олег Золотоноша в ефірі телеканалу "112 Україна".

У Бердянську стався вибух, одна людина загинула

У Бердянську стався вибух, одна людина загинула

"Сьогодні близько 09.30 співробітники карного розшуку Бердянського міськвідділу поліції, два старших лейтенанти і лейтенант поліції проводили оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння майнових злочинів на території міста Бердянська. В районі вулиці Гостинної, 26-а поліцейські помітили підозрілий автомобіль, в якому було кілька людей", - розповів він

За словами керівника запорізької поліції, коли правоохоронці наблизилися до авто, один чоловік почав ховатися від них. А коли поліцейські підійшли до нього, дістав гранату і підірвав.

"Сам він загинув, а внаслідок вибуху гранати, попередньо Ф-1, троє співробітників поранені. Одному з них вже надано медичну допомогу і його життю нічого не загрожує, одного з двох старших лейтенантів вже прооперували, йому проводять комп’ютерну томографію для прийняття подальших рішень, а третього ще оперують", - додав Золотоноша.

Як стало відомо, загиблий виявився раніше судимим місцевим жителем, 1987 року народження.

"Ці громадяни були причетні до низки крадіжок на території Бердянська", - уточнив керівник главку.

Нагадаємо, сьогодні, 22 січня, вранці у Бердянську Запорізької області чоловік підірвав себе гранатою, коли його намагалися затримати співробітники місцевого відділу поліції. Унаслідок вибуху зловмисник загинув на місці, троє поліцейських отримали тяжкі поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація