Вибух в Одесі. Копи та фахівці "звинувачують" нещодавно прокладену газову трубу

Комунальники перевіряли її герметичність.

3 квітня у середмісті Одеси на Фонтанській дорозі стався вибух, через який у повітря злетів легковик – вибухова хвиля перекинула "BMW" і кинула на трамвайні колії, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Дивом не постраждали пішоходи. Водія, який був усередині, врятували паски та подушки безпеки - він відбувся переляком. На місці утворилася вирва, завширшки в два метри й завглибшки не менш, ніж у півтора.

Експерти обстежили авто - ні під ним, ані всередині вибухівки не виявили. З'ясували: розрив стався під землею.

Комунальники нещодавно проклали на цій ділянці нову газову трубу. Щоби перевірити її герметичність – накачали стиснутим повітрям. Фахівці підозрюють: саме воно під великим тиском й вирвалося назовні. Через аварію, на кілька годин зупинився рух трамваїв. Щоби прибрати з рейок авто – чекають на підйомний кран.

У поліції також кажуть, що за попередньою інформацією вибух стався під час перевірки нової газової труби.

Там повідомили, що обставини та причини вибуху з’ясовуються. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює обставини вибуху у Приморському районі Одеси Подія сталася на Фонтанській дорозі. Внаслідок вибуху...

Опубліковано Поліція Одеської області Середа, 3 квітня 2019 р.

Нагадаємо, раніше на Харківщині в будинку стався вибух газу. Унаслідок інциденту травмувалися двоє людей. Попередньо, вибух стався через несправність газової колонки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Скандал навколо Труби
Наступна публікація