Вибухи у Балаклії: кількість загиблих військових зросла

Вибухи у Балаклії: кількість загиблих військових зросла

Фото: УНІАН

Життю постраждалих нічого не загрожує, запевняють у Генштабі.

Сьогодні, 17 листопада, у Харківській лікарні помер один з військових, які постраждали під час вибухів на Центральній артилерійській базі у Балаклії на Харківщині. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Таким чином, кількість жертв надзвичайної ситуації зросла до трьох. 

"Керівництво Генерального штабу Збройних Сил України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Решта військовослужбовців, які також постраждали внаслідок події, знаходяться на лікуванні, загроза їхньому життю відсутня", - йдеться у повідомленні. 

Повідомляємо, що, на превеликий жаль, сьогодні, у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine Неділя, 17 листопада 2019 р.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 15 листопада, на території артилерійської бази в Балаклії сталося близько 20 вибухів. Унаслідок цього загинули двоє людей, пошкодження дістали ще четверо. До харківської лікарні швидкої і невідкладної допомоги перевезли трьох постраждалих, а один - від госпіталізації відмовився. Причини та обставини, за яких сталися нові вибухи, будуть з'ясовувати слідчі Державного бюро розслідувань. За фактом вибухів на військову арсеналі відкрито провадження за статтею про недбалість службової особи. 

Генштаб назвав можливу причину вибухів на військовому арсеналі в Балаклії

Генштаб назвав можливу причину вибухів на військовому арсеналі в Балаклії

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація