Вибух пакету петард у Дніпрі: 17-річна дівчина померла у лікарні

Вибух пакету петард у Дніпрі: 17-річна дівчина померла у лікарні

Фото: УНІАН

Лікарі понад добу боролися за її життя.

У лікарні Дніпра померла 17-річна дівчина, яка отримала численні травми під час вибуху петард у квартирі.

Про це написав у Facebook заступник головного лікаря Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова Олександр Толубаєв.

"Сьогодні (23 січня - прим.ред.) зранку о 9-й дівчина померла. Сум і розпач... Цієї смерті могло не бути. Могло бути життя", - зазначив він.

Робив вибухівку: унаслідок детонування пакета з петардами тяжких травм зазнали чоловік і дівчина

Робив вибухівку: унаслідок детонування пакета з петардами тяжких травм зазнали чоловік і дівчина

За словами Толубаєва, за життя дівчини більше доби боролися нейрохірурги та анестезіологи

"Усі дії на особистому контролі головного лікаря Сергій Риженка. Так нас навчила війна - завжди боротись зі смертю до останнього, навіть коли немає надії на порятунок", - додав заступник головлікаря.

Також Толубаєв розповів, що постраждалу було госпіталізовано ввечері 21 січня у вкрай важкому стані: вибухова черепно-мозкова травма, перелом кісток склепіння і основи черепа, металеві уламки пошкодили життєво важливі ділянки мозку. Дівчина перебувала в комі 3 ст, на штучній вентиляції легень і отримувала надвисокі дози препаратів, що підтримували артеріальний тиск.

Нагадаємо, потужний вибух стався в одній із квартир на вулиці Софії Ковалевської в Дніпрі. Як з’ясували правоохоронці, 32-річний чоловік намагався з петард змайструвати саморобний вибуховий пристрій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація