Відійшла на 5 хвилин: на Донбасі 4-річний хлопчик потонув у водоймі, поки мати зайшла у будинок

Відійшла на 5 хвилин: на Донбасі 4-річний хлопчик потонув у водоймі, поки мати зайшла у будинок

Фото: Facebook/Патрульна поліція Донецької області

Поліція вважає, що це нещасний випадок.

У селі Новогнатівка Донецької області 4-річна дитина впала у водойму, поки мати відійшла у будинок. За 5 хвилин хлопчик пішов з подвір’я, впав у водойму та потонув. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

До поліції звернулася бабуся хлопчика.

"28-річна мешканка села Новогнатівка разом з маленьким сином перебувала на подвір’ї приватного будинку, а вітчим був на пасіці неподалік від дому. За словами матері, вона на короткий час зайшла до приміщення у хатніх справах, а її малолітній син залишився грати надворі. Жінка повернулась за 5 хвилин та, не побачивши сина, почала його шукати. Хлопчика знайшли мертвим у водоймі неподалік від будинку родини", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 із позначкою "Нещасний випадок" Кримінального кодексу України.

З початком купального сезону поліцейські закликають батьків дотримуватись самим та навчати своїх дітей правил поведінки на воді, уважно стежити за ними, не відпускати їх самих та застерігати від самостійного купання, адже один необережний крок може коштувати дитині життя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму маленька дівчинка потонула, поки її батько розпивав спиртне зі своїми приятелями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація