Відновлюється робота усіх КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом - ДПСУ

Відновлюється робота усіх КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом - ДПСУ

Фото: ДПСУ

Особам, які прибувають з Криму, доведеться пройти самоізоляцію.

На адміністративній межі з окупованим Кримом відновлюється робота усіх контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ), які були зачинені на час карантину через пандемію коронавірусу.

Відповідне рішення Кабінету міністрів України міститься в постанові від 12 червня №480. Про це у суботу, 13 червня, повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

"Від 14 червня скасовується тимчасове припинення роботи КПВВ на межі з тимчасово окупованим Росією Кримським півостровом", - йдеться в повідомлені.

У КПВВ також мають з’явитися місця або приміщення для проведення медичного огляду, зазначають у відомстві.

Водночас особам, які прибувають з Криму під час пандемії коронавірусу, доведеться пройти самоізоляцію.

"Згідно зі вказаним документом, у період дії карантину, установленого КМУ з метою запобігання поширенню захворювання COVID-19, прикордонники відмовлятимуть у виїзді з тимчасово окупованої території України особам, які не надали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома"", - повідомили у ДПСУ.

Нагадаємо, уряд за ініціативи Міністерства охорони здоров'я змінив порядок перетину державного кордону та пом'якшив правила обсервації для осіб, які в'їжджають до України з-за кордону.

Прикордонники на межі з окупованим Кримом перейшли на посилений варіант несення служби

Прикордонники на межі з окупованим Кримом перейшли на посилений варіант несення служби

Повʼязані теми:

Наступна публікація