Відома журналістка Яніна Соколова зізналася, що здолала рак

Відома журналістка Яніна Соколова зізналася, що здолала рак

Яніна Соколова / Фото: Facebook/Яніна Соколова

Вона запускає свій проект, аби допомогти іншим онкохворим.

Популярна журналістка, ведуча та блогерка Яніна Соколова на своїй сторінці у Facebook зізналася, що хвора на рак.  

До свого посту вона прикріпила свій портрет:  "Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола".

Соколова додала, що поки суспільство обговорювало її скандальний ефір зі співачкою Анастасією Приходько, вона лежала у реанімаційному відділенні.

"За цей час я пережила 30 променевих терапій і чотири курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці", - додала вона.

Журналістка відзначила, що попри хворобу не припиняла працювати і продовжувала знімати свої програми, проводити конференції та телевізійні курси, видала книжку, зіграла у кіно та театрі та спродюсувала фільм. На її думку, українське суспільство не готове співіснувати з онкохворими, а держава не завжди надає їм необхідну допомогу.

"За статистикою в Україні 1 мільйон хворих на рак. Я повторю ще раз: 1 мільйон! Тобто приблизно кожен 42 в Україні хворіє на цю жахливу бацилу (…)  Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період", - йдеться у повідомленні Соколової.

Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК. За 7 місяців я його ПОБОРОЛА...

Опубліковано Yanina Sokolova Середа, 22 травня 2019 р.

Тому вона разом зі своєю командою вирішила створити мультимедійний проект "Я, Ніна", який зможе допомогти іншим людям, які мають онкологічні захворювання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація