Відстрілював у Сибіру хутрових звірів: що відомо про житомирського стрільця

Відстрілював у Сибіру хутрових звірів: що відомо про житомирського стрільця

Фото: Прес-служба МВС у Житомирській області

Чоловіка підозрюють у вбивстві сімох людей.

Власник ставка поблизу села Новоселиця Попільнянського району, якого підозрюють у вбивстві сімох людей, які відпочивали на водоймі, до затримання встиг поговорити з дружиною.

Після розстрілу Анатолій Захаренко зателефонував знайомому правоохоронцеві, а також дружині Ользі, пише "Комсомольська правда в Україні".

Дружину підозрюваного називають єдиною представницею колишньої місцевої влади у Новоселиці, адже населений пункт після розформування сільради залишився без голови. Відтак мешканці за рішенням якогось питання, зверталися до екссекретарки Новоселицької сільради Ольги Захаренко, яка нині працює діловодом в сусідній Попільні. 

"Повірити не можу, що Толік "Русский" таке зробив. Сусідка зателефонувала, розповіла. Нормальний же, адекватний мужик був. Жодного конфлікту з ним не пригадаю. Я його знав, коли він тільки переїхав до Новоселиці. Нічого незвичайного не помічав, нічого поганого про нього до цих пір не чув. Там на ставках, здається, було два орендаря. Але щоб саме Толік таке накоїв - ніколи б не подумав", – розповів в колишній місцевий житель Сергій.

До слова, Захаренко до Новоселиці переїхав з Росії у 1986 році, тому його прозвали "Русским" або "Кацапом". У селі одружився з місцевою жінко, яка мала дитину від першого шлюбу. У родині згодом народився ще один син. Захаренко працював водієм у колгоспі, працював трактористом у сільраді. До отримання громадянства, за словами селян, Захаренко промишляв у сибірській тайзі відстрілом хутрового звіра.

Місцеві також говорять, що Анатолій скаржився на серце, мав пенсію через інвалідність. Останнім часом не працював.

Селяни розповідають, що на ставок рибалок власник часто пускав безкоштовно, за вилов риби грошей не брав. Крім того, у вагончику біля водойми чоловік практично жив, а дружина його перебувала в селі.

Нагадаємо, орендатор місцевого ставка поблизу села Новоселиця Попільнянського району у Житомирській області розстріляв сімох гостей, які приїхали до нього на відпочинок і риболовлю. Відомо, що загиблі приїхали туди на риболовлю з Києва. Стрільця затримали. Одному з гостей вдалося вижити, він втік від стрільця. Правоохоронці оголосили орендарю ставка про підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб. 

Серед причин кривавого розстрілу називають кілька версій:

  • "розбірки" через вимагання "данини" за користування ставком: брат підозрюваного каже, що копи вимагали хабар за користування ставком 
  • побутовий конфлікт на тлі вживання алкоголю: дружина підозрюваного каже, що її чоловік має запальну вдачу
  • конфлікт через ідеологічні розбіжності: нібито власник ставка був прихильником Росії
  • сварка через військову службу: сварка виникла, бо чоловіки воювали, а підозрюваний не пустив дітей до армії

Резонансне вбивство у Житомирській області: за що чоловік розстріляв сімох АТОвців

Резонансне вбивство у Житомирській області: за що чоловік розстріляв сімох АТОвців

Повʼязані теми:

Наступна публікація