Все що відомо про жертву ґвалтування у Кагарлику: збирали кошти всім селом на лікування дитини

Все що відомо про жертву ґвалтування у Кагарлику: збирали кошти всім селом на лікування дитини

Фото: Національна поліція Київської області

Матір постраждалої повідомила, що вона разом з донькою їде надавати свідчення у справі.

26-річна дівчина, яку в ніч проти 24 травня побили та зґвалтували поліцейські у відділенні поліції у Кагарлику, куди її викликали як свідка, виховує 4-річну дитину з інвалідністю.

Про це ТСН.ua телефоном розповіла мешканка села Стави, де проживає також і потерпіла.

"Звати Неля, у селі її добре знають, оскільки вона виховує 4-річну дитину з інвалідністю, на лікування якої люди збирали кошти. Сільській голова також допомагав. Ніде вона не працює, бо доглядає дитину. Наразі (26 травня) Неля вже не у лікарні, а, як говорять люди, поїхала до Києва у поліцію давати свідчення", - повідомила жінка.

Вона також додала, що у поліцію до Кагарлика її викликали у справі з крадіжкою, яка сталася у магазині в селі. Начебто Неля була свідком цієї крадіжки.

Нагадаємо, 24 травня до місцевої лікарні звернулася дівчина 1994 року народження із повідомленням про побиття та зґвалтування. З її слів, до цих правопорушень причетні співробітники поліції. 

У Державному бюро розслідувань 25 травня повідомили, що оперативник та керівник одного з секторів Кагарлицького відділення поліції у Київській області катували та зґвалтували дівчину. Попередні дані розслідування свідчать про те, що оперуповноважений у ніч проти 24 травня викликав до відділення поліції м. Кагарлик дівчину як свідка - вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу. Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу до чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою. У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носа. 26 травня двом поліцейським, які підозрюються у побитті та зґвалтуванні дівчини у Кагарлику, Державне бюро розслідувань повідомило про підозру.

Копам із Кагарлика вже сьогодні можуть обрати запобіжний захід

Копам із Кагарлика вже сьогодні можуть обрати запобіжний захід

Повʼязані теми:

Наступна публікація