"Віка плакала, не хотіла повертатись": у Хмельницькому судять 34-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві 4-річної доньки

"Віка плакала, не хотіла повертатись": у Хмельницькому судять 34-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві 4-річної доньки

Старша донька підозрюваної свідчила у суді проти матері.

У Хмельницькому 19 травня почався суд над 34-річною жінкою, котра до смерті побила свою 4-річну доньку. На суді свідчила старша донька підозрюваної, котра була свідком розправи над сестрою. 

Про це повідомляє "Суспільне". 

Опікунка покійної Вікторії Світлана Параджанова прийшла на суд із документам, котрі свідчать про те, що 4-річна дитина померла від черепно-мозкової травми, а не від нападу епілепсії, як стверджує підозрювана.

"Віку та Єву дали в мою прийомну сім’ю три роки тому, і до червня 2020 року вони виховувалися мною. Потім оця Наташа вийшла заміж і через суд повернула собі дівчаток. Коли Єву і Віку повертали їй, то у Віки такий вираз обличчя був переляканий. А в тих оченятах жах… "Мама я не хочу, я не хочу туди повертатися. Я заберу братика (в них там братик маленький), заберу подарунки і прийду до тебе», - ось такі її останні слова були влітку. А в жовтні Вікуся потрапила у лікарню без свідомості з численними забоями, ще через місяць померла. Коли Наташу арештували, то Єву знову мені повернули. Вона мене мамою кличе, а з Наташою, каже, їй було погано, каже, вона її боїться", - розповідає Світлана Параджанова.

Жінка також розповіла, що старша донька підозрюваної Єва сама вирішила свідчити у суді. 

"Єва на власні очі бачила, як знущалися над померлою Вікусею. Вона сама проситься, сама хоче це розповісти. Вона каже: "Мамо, я піду і все розповім", - говорить опікунка дівчинки Світлана Параджанова.

Чоловік підозрюваний Валерій Шелестов розповів, що йому його дружина не хоче розповідати правду. Вона наголошує, що донька сама впала та вдарилась. Він також розповів, що сам бачив, як одного разу його дружина штовхала дитину. Через це чоловік начебто і робив її зауваження. 

Нагадаємо, у Хмельницькій області мати побила 4-річну доньку. Дитина перебувала без свідомості у реанімації та згодом померла. 

У Хмельницькій області лікарі намагаються врятувати дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір

У Хмельницькій області лікарі намагаються врятувати дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація