Вікенд п'яних водіїв: на Київщині встановлено рекорд затримань

Вікенд п'яних водіїв: на Київщині встановлено рекорд затримань

Фото: pixabay.com

На вихідних в одному лише містечку впіймали стільки ж, скільки зазвичай в усій області.

У Білій Церкві за два дні вихідних полісмени затримали 32 водіїв напідпитку. Кермувальники одного містечка досягли цифри, котра більш притаманна цілій Київщині, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ще 166 протоколів правоохоронці склали за порушення безпеки дорожнього руху. Після отриманих результатів поліцейські вирішили, що аналогічні посилені перевірки проведуть і по інших містах регіону.

З літа цього року штрафи за п'яне водіння становлять понад 10 тисяч гривень. Вони нараховуються разом із позбавленням водійського посвідчення на один рік. При цьому поліцейські констатують, що посиленне покарання не зменшило потягу українців до оковитої. "На перший раз, якщо водій попадається, штраф 10 тисяч гривень і позбавлення прав на рік. Раніше водій міг або заплатити штраф, або його могли позбавити прав кермування. На даний час водій уже не зможе уникнути такого покарання. Він і платить штраф, і забирають посвідчення водія. На всіх водіїв складені протоколи, авто помістили на штрафмайданчики", - розповів представник поліції Київської області Андрій Позар.

У місті Біла Церква побили антирекорд за кількістю затриманих водіїв напідпитку

У місті Біла Церква побили антирекорд за кількістю затриманих водіїв напідпитку

Повʼязані теми:

Наступна публікація