Позбудьтеся мотлоху та загадайте 9 бажань: що потрібно робити в День весняного рівнодення

Позбудьтеся мотлоху та загадайте 9 бажань: що потрібно робити в День весняного рівнодення

Фото: pixabay.com

Містичного сенсу весняному рівноденню надавали ще наші предки.

Саме сьогодні, 20 березня, починається астрономічна весна. У цей час день і ніч панують на Землі порівну —  по 12 годин. Дні стануть довшими за ніч.

20 березня - найпотужніший і найсприятливіший день для змін та втілення бажань. Що і як правильно робити, аби вони здійснилися, розповідається в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Містичного сенсу весняному рівноденню надавали ще наші предки. Вважалося, що весь світ намагається знайти баланс між світлом і темрявою. Саме сьогодні Всесвіт відкриває унікальні можливості, що можуть змінити долю. Однак зробити це буде непросто.

Почніть із мотлоху і позбудьтеся непотрібних речей. Не шкодуйте старого одягу, посуду, косметики. Це звільнить місце для нового і позитивного. Влаштуйте генеральне прибирання і у власній голові. Зітріть негативні думки. Аби ритуал подіяв, складіть на папері список всього, що хвилює, та спаліть його. Після голови перейдіть до очищення тіла. Усі косметичні процедури матимуть сильніший ефект, ніж зазвичай.

Перейдіть до очищення тіла / Фото: pixabay.com

Мрійте. День весняного рівнодення володіє потужною енергетичною силою і Всесвіт може здійснити будь-яке ваше бажання.

Однак, замало просто мріяти. Спочатку треба здійснити "ритуал". Продумайте найзаповітніші 9 бажань. 9 - це магічне число.  І запишіть мрії на аркуші паперу красивим, розбірливим почерком. Прочитайте їх вголос. І заховайте папірець в потаємному місці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація