"Він дав мені 500 грн": у центрі Львова чоловік роздавав перехожим гроші від імені Ісуса

"Він дав мені 500 грн": у центрі Львова чоловік роздавав перехожим гроші від імені Ісуса

"Він дав мені 500 грн": у центрі Львова чоловік роздавав перехожим гроші від імені Ісуса

Скріншот з відео

Чоловік заявляв, що є мільярдером і приїхав до України, щоб допомагати людям.

У центрі Львова біля пам’ятника Івану Федорову чоловік, який назвав себе "проповідником Бога", роздавав перехожим гроші. Також він закликав до молитви та записував контакти людей, з якими спілкувався, обіцявши допомогти у вирішенні їхніх проблем.

Відео з місця події з'явилось на на каналі "Легион 111" в YouTube, створеному лише 20 липня і зареєстрованому у Росії.

На ролику видно, як чоловік ходить по площі, закликає до молитви і роздає гроші усім охочим.

"Нове покоління. Усі церкви, які тут є, не будуть роздавати гроші. Хто потребує грошей підходьте, я всім роздаю", - сказав чоловік.

Російськомовний чоловік назвав себе Денисом, розповідав, що він є мільярдером, продав свій бізнес і приїхав з Німеччини, щоб допомагати українцям.

Разом із жінкою, яку він називав своєю дружиною, він приніс колонку з мікрофоном та протягом кількох годин роздавав перехожим гроші. Він заявляв, що "сучасна церква забирає в людей гроші, а він посланець Бога і прийшов, щоб людям їх давати".

Продавці, які торгують на блошиному ринку біля пам’ятника Івану Федорову кажуть, що чоловік приходив туди двічі, 23-24 серпня, пише ZAXID.NET.

За словами очевидців, спершу "проповідник" просто роздавав гроші, а потім записував потреби людей, їхні контакти і обіцяв допомогти у вирішенні проблем. Тому люди припускають, що він може бути шахраєм. Однак очевидці запевняють, що гроші, які він роздавав, були справжніми.

"Він дав мені 500 грн, ми собі потім з колєгою випили по 250 грам. Раз гроші взяли в магазині, то вони справжні", – розповів виданню продавець Ярослав.

Зазначимо, що на каналі YouTube, на якому опубліковано це відео, є ще кілька десятків роликів з цим чоловіком, на яких він розповідає, що є проповідником та хоче зробити Україну багатою країною. Також він сказав, що його мама - росіянка, утім, у нього є і українське коріння. Також він заявив, що любить Путіна, а "Європа хоче купити Україну, щоб зробити людей рабами".

Нагадаємо, після того, як священник на Волині привітав Путіна з іменинами, селяни вирішують, чи місце йому у церкві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація