"Він так знущався": сусіди розповіли про чоловіка, який по-звірячому вбив дружину та доньку в Луцьку

"Він так знущався": сусіди розповіли про чоловіка, який по-звірячому вбив дружину та доньку в Луцьку

Фото: ТСН.ua

Сусіди загиблих кажуть, що чоловік був неадекватним.

Сьогодні, 20 липня, у будинку №32 на вулиці Соборності у Луцьку, трапилося моторошне подвійне вбивство.

Про це пише konkurent.ua.

Сусіди чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини і доньки, плачуть від жаху і розпачу, але не здивовані, що таке трапилося. Кажуть, лучанин був сімейним тираном, і від нього часто доводилося рятувати дружину і доньку. 

Цього разу врятувати жінок не вдалося. 56-річну матір зарубав в ліжку, а доньку – у коридорі. Як пише видання, чоловік відрубав жінці голову.

"Він сам сказав сусідці "викликайте поліцію, бо я забив жінку з дитиною". Неадекватний, що я можу сказати. Таку людину треба за ґратами тримати і все. З головою в нього не все добре. Скільки людям він пакостей робив, і нам, і в сусідньому будинку", – розповідає одна із сусідок.

Під під'їздом ридає сестра загиблої жінки Зоя Ковальська. Вона не може повірити, що її рідної сестри вже немає. 

"Скільки він знущався, скільки робив чудо. Було вже не раз, і вона казала поліції. Тільки тепер, коли забив, вони вже розслідують. А раніше вони не могли нічого прийняти. Єдина дочка була. Був хлопчик, мав церебральний параліч та помер. Танічка вчилася, магістерське кінчала", – розповідає жінка. 

Підозрюваного уже доправили до наркодиспансеру. 

Нагадаємо, у Луцьку до поліції звернулася жінка і розповіла, що її 62-річний сусід вбив дружину та дочку. 

На місце події прибули патрульні поліцейські, які затримали чоловіка, причетного до вбивства. У квартирі вони виявили тіла двох жінок - 56 та 22 років.

Відомості внесені до ЄРДР за частиною 2 статті 115 Кримінального Кодексу України – умисне вбивство. Наразі тривають слідчі процедури. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація