Підозрюваний у п'яній смертельній ДТП у Козині вже вчиняв подібну аварію й був ув'язнений - ЗМІ

Підозрюваний у п'яній смертельній ДТП у Козині вже вчиняв подібну аварію й був ув'язнений - ЗМІ

Фото: Київ Оперативний

У Козині загинули четверо людей, за життя хлопчика борються лікарі.

Підозрюваний у ДТП у Козині Обухівського району Київського району, у якій 12 липня загинули батьки та двоє дітей, а за життя ще одного хлопчика борються лікарі, вже вчиняв подібну смертельну аварію.

"Виявилось, що пан Ж. у 2010 році точно таким чином вбив жінку. Відбув покарання, вийшов і знову", - повідомляє "Київ оперативний".

Чоловік нині перебуває в лікарні. Після надання медичної допомоги його затримають правоохоронці в порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, водій був п'яним, у його крові виявили 1,37 проміле алкоголю. Він їхав дорогою на "Мерседесі", який він викрав у свого роботодавця, у якого працював на дачі. Автомобіль був оголошений у розшук за 20 хвилин після ДТП.

Спочатку водій "Мерседеса" протаранив "Мерседес Спринтер", а потім вилетів на зустрічну смугу, де врізався у "Хюндай". В автівці одразу загинули чоловік, жінка, їхня 8-річна донька. Згодом помер і 10-річний хлопчик. За життя ще однієї дитини - 12-річного хлопчика - борються лікарі.

З'явилося ВІДЕО з водієм-вбивцею. На відео (з 00:50) зафіксовано як працівники поліції проводили тест на драгер водієві, який спричинив ДТП, в якому загинула майже вся родина. Джерело: Вартові еспресо

Опубліковано Київ Інформ Неділя, 12 липня 2020 р.
Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація