Випускники харківської академії Нацгвардії розважались під пісню "Офіцери, росіяни". МВС вже розпочало перевірку

Випускники харківської академії Нацгвардії розважались під пісню "Офіцери, росіяни". МВС вже розпочало перевірку

Фото: УНІАН

Цю пісню виконує російський співак Олег Газманов, який підтримує анексію Криму та неодноразово виступав на окупованому Донбасі.

У Харкові випускники академії Національної гвардії розважались та танцювали під пісню "Офіцери, росіяни" російського співака Олега Газманова, який публічно підтримує анексію Криму та виступає на окупованому Донбасі.

Про це у своєму блогу повідомив активіст Сергій Стерненко.

Він знайшов низку відео з Instagram випускників. Це відбулося у військовій частині №3005 у Харкові.  Варто зазначити, що у пісні Газманова позитивно висвітлюються російські військові.

Уранці 25 червня на цю ситуацію відреагували у керівництві Національної гвардії та призначили службове розслідування.

"У засобах масової інформації протягом вихідних у мережі були публікації про використання російської пісні, що популяризує російських військових, під час святкування випуску однією з груп випускників Національної академії Національної гвардії України. За цим фактом командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан зініціював проведення службового розслідування керівництвом Національної академії НГУ", - повідомили у пресслужбі МВС.

Нагадаємо, 14 червня президент України Володимир Зеленський призначив Миколу Балана командувачем Національної гвардії України. Першим заступником командувача Національної гвардії України став Володимир Кондратюк. Ще двома заступниками призначені Юрій Лебедь і Руслан Дзюба.

Зеленський призначив командувача Нацгвардії і голову Держприкордонслужби

Зеленський призначив командувача Нацгвардії і голову Держприкордонслужби

Повʼязані теми:

Наступна публікація