Вирок у справі Зайцевої і Дронова щодо ДТП у Харкові виноситиме суддя "Топаза"

Вирок у справі Зайцевої і Дронова щодо ДТП у Харкові виноситиме суддя "Топаза"

Фото: ТСН

Автоматична система видала ім’я судді, котрий розглядатиме резонансну аварію.

Матеріали кримінального провадження стосовно ДТП 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській у Харкові передані до суду. Автоматизована система документообігу розподілила справу до компетенції судді Київського районного суду міста Віктора Попраса.

У відкритому доступі на сайті Національного агентства із запобігання корупції України є документи судді Київського районного суду Харкова Віктора Олексійовича Попраса. У поданій ним минулоріч декларації зазначається володіння двома квартирами площею 68,5 і 31,5 квадратних метрів у Харкові (у більшій права власності становлять 50%, у меншій 100%), а також земельна ділянка і житловий будинок у Черкаських Тишках Харківського району. З автомобілів суддя задекларував ВАЗ 21063 1987 року випуску та Honda CR-V 2008 року випуску, а дружина володіє Toyota RAV4 2008 року випуску. Доходом за рік члени подружжя вказали тільки заробітну плату: 292,8 тисяч гривень чоловік і 302,5 тисяч гривень дружина. На депозиті в Ощадбанку судді лежало 7,5 тисяч гривень, а вдома готівкою зберігалося 17 тисяч доларів. Цінних паперів, корпоративних прав, подарунків та інших видів прибутку Попрас не декларував.

У Харкові підпалили авто члена родини слідчої судді у справі Зайцевої

У Харкові підпалили авто члена родини слідчої судді у справі Зайцевої

Днями саме Віктор Попрас зачитував вирок антимайданівцю Ігнату Кромському, відомому за прізвиськом "Топаз". Підсудного визнали винним і засудили до 8 років позбавлення волі. Вироком лишилися невдоволені і захисники, і обвинувачі Кромського. Адвокати та прокурори готуються оскаржувати вердикт Київського районного суду в апеляційному суді.

Напередодні повідомлялося, що поліція завершила досудове розслідування у справі жовтневої ДТП у Харкові, внаслідок якої загинули шестеро осіб. Адвокати обох водіїв підписали документи, що засвідчують їх ознайомлення з матеріалами провадження. Справу мали передати до суду до 10 лютого. Підозрювані Олена Зайцева та Геннадій Дронов на час слідства перебувають під вартою

Повʼязані теми:

Наступна публікація