Вишинському оголосили підозру у ще одному злочині

Вишинському оголосили підозру у ще одному злочині

Фото: Reuters

У нього вилучили зброю та набої та провели судово-балістичну експертизу.

Підозрюваному у держзраді Кирилу Вишинському повідомлено про ще одну підозру за ч.1 ст. 263 ККУ - тобто за незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів.

Про це прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган повідомила у Facebook.

Зазначається, що під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет та набої до нього.

Підозрюваному у держзраді Кирилу Вишинському повідомлено про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення,...

Опубліковано Ларисою Сарган П'ятниця, 6 липня 2018 р.

За результатами судово-балістичної експертизи, вказаний пістолет є вогнепальною зброєю – самозарядним нарізним пістолетом моделі "FN Browning M1906".

Нагадаємо, керівник філії пропагандистського агентства "РИА Новости Украина" був затриманий співробітниками СБУ 15 травня. Після обшуків у редакції йому закидають підривну інформаційну діяльність та антиукраїнську пропаганду в інтересах Росії. 

Так, за даними Служби безпеки, російський журналіст навесні 2014 року відвідав окупований Крим, після чого готував статті з виправданням анексії. Він готував матеріали про підтримку терористичних "Л/ДНР". При цьому фінансування на таку діяльність, за даними слідства, надходило через Сербію із Росії.

Спецслужби знайшли зброю та 200 тисяч доларів у Кирила Вишинського

Спецслужби знайшли зброю та 200 тисяч доларів у Кирила Вишинського

Повʼязані теми:

Наступна публікація