Військова авіація ЗСУ продемонструє свої вміння на міжнародному авіашоу у Польщі

Військова авіація ЗСУ продемонструє свої вміння на міжнародному авіашоу у Польщі

Фото: Reuters

Також Україна презентує свою авіаційну техніку.

Українська військова авіація візьме участь в міжнародному авіаційному показі International Airshow-2018, яке відбудеться в Польщі, повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

"У період з 24 по 27 серпня, військова авіація Повітряних Сил Збройних Сил України братиме участь в Міжнародному авіаційному показі "International Airshow-2018" з нагоди святкування 100-ї річниці з дня створення Збройних Сил Республіки Польща, який проходитиме на авіаційній базі Радом", - йдеться у повідомленні.

У авіаційному показі візьмуть участь екіпажі літаків Су-25УБ, Су-27УБ та Ан-26. На авіаційній базі Радом відбудеться презентація авіаційної техніки Збройних Сил України та демонстрація її можливостей у повітрі та наземному показі.

АВІАЦІЯ ПОВІТРЯНИХ СИЛ БЕРЕ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ АВІАЦІЙНОМУ ПОКАЗІ ІЗ НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 100-Ї РІЧНИЦІ З ДНЯ СТВОРЕННЯ...

Опубликовано Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces Пятница, 24 августа 2018 г.

Нагадаємо, парад до Дня Незалежності цьогоріч закривала бойова авіація. Розпочали польоти вертольоти Мі-8 12-ї бригади авіації, перший з яких летів з державним прапором. За ними летіли морські вертольоти Мі-14 10-ї бригади, які вийшли з Криму. Після були два транспортники Ан-26. А важкий військово-транспортний Іл-76 пролетів у супроводі винищувачів Су-27.

Проліт авіації над Хрещатиком під час параду до Дня Незалежності

Проліт авіації над Хрещатиком під час параду до Дня Незалежності

Повʼязані теми:

Наступна публікація