Війську сьогодні передадуть величезну партію техніки та зброї - Порошенко

Війську сьогодні передадуть величезну партію техніки та зброї - Порошенко

Фото: Сайт президента України

Глава держави вирушає до зони АТО.

Президент України Петро Порошенко заявив, що одразу після церемонії підняття прапору на Софійській площі в Києві вирушає до лінії фронту, щоб привітати із Днем Державного Прапора і з ювілеєм 25-ї річницею незалежності бійців - тих, "хто є головним гарантом нашої свободи, волі, демократії і державної самостійності".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Сьогодні відбудеться передача у війська ще однієї величезної партії військової техніки та зброї.", - анонсував президент.

"У важких виснажливих боях народилося нове українське військо. Воно сильне не лише потужним патріотичним духом, як було попервах. А зараз, ще і потужною зброєю, технікою, професіоналізмом. І дозвольте ж від вашого імені, і від імені всього українського народу, вклонитися нашим героям-захисникам", - заявив Порошенко під час свого виступу на Софійській площі.

Він додав, що парад до Дня Незалежності і передача техніки ще раз продемонструють результати роботи нашої військової промисловості.

Нагадаємо, сьогодні президент України Петро Порошенко разом із донькою Героя України Володимира Рибака - Марією - підняли прапор України на Софійській площі в Києві. Україна відзначає сьогодні свято свого стяга.

Повʼязані теми:

Наступна публікація