Визначено переможця найтривалішого квесту в Україні

23 вересня, на фестивалі "Де кіно. Епізод 2" визначили переможця найтривалішого квесту в Україні. Володар головного призу отримав путівку на двох до Іспанії.

Майже півроку більше 1000 українців змагались за можливість відвідати місце, де знімали серіал "Гра престолів". Туристичний партнер фестивалю "Fly Together" для подорожі обрав містечко Канет-Де-Мар. Саме там, у замку Святої Флорентіни, відбувались зйомки Дому сім’ї Тарлі – одного із "Семи Королівств", вигаданих Джорджем Мартіном, автором роману "Пісня льоду й полум'я" за мотивами якого знято серіал.

Квест було розділено на два етапи. Перший – тривав півроку і складався із онлайн та офлайн завдань. Далі відбувся великий фінал уже безпосередньо на фестивалі, у якому взяли участь лише ті учасники, які набрали 70 балів і вище. А таких було більше сотні.

Фінал тривав півтори години і складався із 8 завдань. Для виконання була задіяна майже вся територія фестивалю "Де кіно".

Переможцем став киянин – Сергій Зленко. В інтелектуальних іграх він має неабиякий досвід і впорався із непростими завданнями фіналу раніше зазначеного часу.

"Квест виявився дуже цікавим і якісним. Затягнуло з перших завдань, і коли за підсумками попереднього етапу набрав сто максимальних балів розігрався азарт, відчув, що можу поборотися за головний приз. Подорожі дуже радий, бо ми з дружиною саме планували на осінь відпустку до Європи, і тут бажання співпало з призом від Fly Together", – розповідає переможець квесту Сергій Зленко.

Над розробкою квесту працювала команда "Mystery Play", відома за адаптацією таких ігор: "Втеча з Шоушенка", "Секретні матеріали", "Moulin Rouge", "Бійцівський клуб" та інші.

Переможець отримає повний пакет послуг на двох від агенції ділового туризму Fly Together, яка безумовно вгадала бажання багатьох українців, адже володаря призу чекає не лише кіноекскурс, але і відпочинок на узбережжі.

Нагадаємо, квест проходив в рамках фестивалю "Де кіно. Епізод 2", який відбувся у Києві 22-23 вересня і назбирав рекордну кількість поціновувачів кіно – понад 9 500. Фестиваль "Де кіно" - спільна ініціатива 1+1 медіа та Film.ua Group.

Наступна публікація