Влада Києва хоче відновити очне навчання у всіх школах від 25 січня

Влада Києва хоче відновити очне навчання у всіх школах від 25 січня

Фото: Associated Press

Рішення про те, як буде надалі проходити навчальний процес, в кінці тижня повинен прийняти Кабінет міністрів.

Влада Києва розраховує від 25 січня відновити очне навчання у всіх школах столиці. До навчання в школах повинні повернутися, у тому числі, учні молодших та випускних класів. Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що очне навчання в школі дозволить поліпшити освітній процес, а також дасть можливість батькам учнів працювати.

Про це у середу, 20 січня, він заявив на брифінгу , повідомляє РБК-Україна.

"Ми налаштовані відновити від 25 січня навчання у всіх школах міста. До навчального процесу повернеться і початкова школа 1-4 класи. Також повинні повернутися за парти й учні старших - особливо це стосується випускних класів, щоб належним чином підготуватися до іспитів", - заявив Кличко, додавши, що рішення про те, як буде надалі проходити навчальний процес, в кінці тижня повинен прийняти Кабінет міністрів.

Раніше у МОН розповіли, що після завершення посиленого карантину в Україні є імовірність, що учні 9 та 11 класів зможуть повернутися до повноцінного навчання у школах. Також обговорюється можливість того, що до школи підуть й інші класи, або ж вчитимуться за змішаною формою. 

Як відбуватиметься навчання в українських школах після локдауну

Як відбуватиметься навчання в українських школах після локдауну

Повʼязані теми:

Наступна публікація