Власниця будинку в Княжичах уперше розповіла про побачене після розстрілу поліцейських

Власниця будинку в Княжичах уперше розповіла про побачене після розстрілу поліцейських

Фото: ТСН.ua

Жінка раптом зізналася, що в її хаті панував безлад.

Господиня будинку в Княжичах, в якому спрацювала сигналізація та куди приїхали працівники ДСО на виклик, розповіла подробиці дня трагедії. Жінка каже, що її впустили в дім через кілька годин після того, як сталася стрілянина, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За словами власниці оселі, всі шафи і шухляди у кожній кімнаті будинку були відчинені навстіж, деякі речі валялись на підлозі, а картини були зняті зі стін. Про те, що в її дім через вікно пробралися "злодії, які шукали цінні речі", стало відомо від адвоката одного з підозрюваних у грабежі і розбої. У заяві в поліцію потерпіла пише, що злодії завдали їй "моральну і матеріальну шкоду". Телефоном вона це підтверджує аж на четвертий день після інциденту, хоча раніше можливе пограбування спростовувала. "Не вкрали нічого, нічого не перевернуто. Меблі відкриті та картини на підлозі – ну, крадії знають, що там може бути сейф", - каже господарка будинку в Княжичах.

Стали відомі нові подробиці стрілянини у Княжичах

Стали відомі нові подробиці стрілянини у Княжичах

Адовкати провину своїх клієнтів заперечують. Кажуть, тих затримали чоловіка в камуфляжній формі та бронежилетах, побили та тримали на морозі близько 8 годин. Підозрюваного в участі в банді впіймали біля супермаркету, коли той зупинився купити продукти. Його друзів затримали на автозаправці, де вони о 4:00 ранку пили каву. Адвокат каже, що львів'янин познайомився зі столичними чоловіками влітку в санаторії, а зустрівся з ними, щоб провести разом час. Зброї та білого порошку, про вилучення котрих оголосили правоохоронці, за словами юриста в машині не було.

Мати таксиста теж додає, що син її ніколи зброї не носив. Пенсіонерка вже третій день оббиває пороги поліції, аби забрати з відділка невеликі заощадження і два ноутбуки, які вилучили у неї при обшуках. Її сина з двома товаришами заарештували поки що на два місяці. Окрім наміру обікрасти дім у Княжичах, їм інкримінують ще й розбій – начебто восени у формі працівників СБУ вони напали на чоловіка, який вийшов з банку з двома мільйонами гривень. Наразі поліція затримала вже вісьмох членів банди.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація