Власники автівок з іноземною реєстрацією заблокували кордон з Словаччиною

Власники автівок з іноземною реєстрацією заблокували кордон з Словаччиною

Автовласники повністю перекрили рух

В Ужгороді власники автівок з іноземною реєстрацією заблокували контрольно-пропускний пункт "Ужгород-Невицьке", йдеться в ТСН.16.45.

Таким чином, повністю перекрили рух між Україною і Словаччиною на цій ділянці державного кордону. Автовласники вимагають, аби влада виконала домовленості щодо спрощення процедури перетину кордону автівок з іноземною реєстрацією, а також здешевлення їхнього розмитнення до цін Євросоюзу. Проте жодна з обіцянок не виконана.

Поліція за фактом блокування дороги відкрила кримінальне провадження, а митники з учасниками акції протесту почали чергові перемови. Протестувальники кажуть, що стоятимуть, поки їхніх вимог не виконають.

"Нехай зроблять розмитнення як в Європі. Чому в Німеччині можна купити в машину, в Чехії поставити за 500 доларів зі страховкою, з номерами, з усім. А у нас все це буде 10 тисяч", - каже один з пікетувальників.

"Люди налаштовані з негативом. І всі чекають, щоб наш законопроект подали до ВР і його підтримали, наші обранці, які обіцяють горі золоті, а нічого не роблять", - додає учасник акції протесту.

В Ужгороді автовласники заблокували КПП на кордоні зі Словаччиною

В Ужгороді автовласники заблокували КПП на кордоні зі Словаччиною

Повʼязані теми:

Наступна публікація