Водій Mazda, який влаштував смертельну аварію у Кривому Розі, помер у СІЗО

Водій Mazda, який влаштував смертельну аварію у Кривому Розі, помер у СІЗО

Фото: УНІАН

Чиновники озвучили попередню причину смерті.

В СІЗО Кривого Рогу помер 68-річний Олександр Волков, водій автомобіля Mazda, якого підозрювали у спричиненні трагічної ДТП з 11 жертвами 17 квітня.

Про це повідомив у Facebook народний депутат від БПП, журналіст Костянтин Усов.

За його даними, Волков хворів термінальною стадією раку.

"Але повні обставини смерті наразі встановлюються. Наполягатиму на всебічному розслідуванні. Україна не допустить судів Лінча", - додав він.

Пізніше у Мін'юсті підтверидили, що чоловік помер вночі, попередньою причиною смерті озвучили поліорганічну недостатність, передає Укрінформ.

Волкова перевели з лікарні до СІЗО лише 3 травня. 

19 квітня водія Mazda госпіталізували з загостренням хвороби. Місцеві ЗМІ повідомляли, що у чоловіка було онкозахворювання.

20 квітня адвокат пенсіонера попросив суддю зробити засідання закритим, тому що чоловік не хоче розголошувати подробиць свого стану здоров'я, суддя задовольнив його прохання.

Нагадаємо, вранці 17 квітня у Кривому Розі сталася аварія. На перехресті у центрі міста легковик врізався у маршрутку, а її відкинуло на зустрічну смугу - в автобус. На місці ДТП загинули восьмеро людей, ще троє померли у лікарні.

Усі загиблі перебували в автобусі, який перевозив співробітників підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Повідомлялося, що водій автомобіля Mazda перед зіткненням дуже поспішав на вокзал, а маршрутку не встиг побачити через дерева.

Водієві Mazda обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація