Водій-винуватець ДТП з маршруткою на Одещині їхав на краденій машині і віз крадений мопед

Водій-винуватець ДТП з маршруткою на Одещині їхав на краденій машині і віз крадений мопед

Фото: ГУ Національної поліції в Одеській області

Постраждалі в ДТП маршрутки на Одещині розповіли про перші хвилини аварії

Наслідки трощі на ізмаїльській трасі: жертв уже двоє. Зранку у лікарні  померла 40-річна жінка. 14-річна дівчинка загинула на  місці аварії напередодні. Обидві були у маршрутці, яка перекинулася від зіткнення із легковиком. Серед ще 12 травмованих пасажирів автобуса - одна жінка у вкрай тяжкому стані.  Кермувальник «БМВ», якого вважають винуватцем аварії, теж у лікарні і під охороною поліції, йдеться в ТСН.16.45.

«Те, що я пам'ятаю - це різкий хлопок, удар і шум. Як я зрозумів потім, вибухнув порошковий вогнегасник і ми всі в пилу», - розповідає постраждалий.

Крики, кров і паніка в хмарі з порошку - так згадують  перші хвилини після ДТП травмовані пасажири маршрутки. В неї врізався легковик. Люди кажуть, це  було так швидко, що водій буса відреагувати не встиг.

Від удару маршрутка перекинулася на бік. Ніхто з її пасажирів не був пристебнутий, тож людей розкидало по салону. Двох викинуло через розбиті вікна і вони опинилися під маршруткою. Пасажири, які постраждали менше піднімали автобус, намагаючись визволити придавлених. 14-річну дівчинку дістали уже неживою. Її маму в критичному стані терміново доправили до Одеси. 12 пасажирів забрали в Саратську лікарню. Одну з них – 40-річну жінку медики врятувати  не змогли, вона померла сьогодні вранці. Загрози для життя інших травмованих немає, кажуть лікарі.

Масштабна ДТП на Одещині: кількість жертв зросла

Масштабна ДТП на Одещині: кількість жертв зросла

У лікарні залишається і водій легковика. У палаті його охороняє поліція. Адже з’ясувалося, чоловік давно перебував у розшуку за крадіжки авто. «БМВ» на єврономерах, на якій він спричинив смертельну аварію, виявляється теж була краденою. І поспішав кермувальник, вочевидь, з пограбування, бо під час аварії з багажника вилетів мопед, поцуплений того ж дня.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація