Водій, який під впливом наркотиків влаштував смертельну аварію у Києві, досі на волі

Водій, який під впливом наркотиків влаштував смертельну аварію у Києві, досі на волі

Фото: скриншот з відео

Спочатку він вийшов під заставу, але потім прокуратура оскаржила це рішення.

Водій, який у січні влаштував смертельну аварію на столичному проспекті Перемоги, спочатку вийшов під заставу у півмільйона гривень. У суді прокуратура оскаржила це рішення, але винуватець аварії Олексій Сахаров досі перебуває на волі. Поки апеляція дійшла до суду, минув строк її дії, йдеться у ТСН.19:30.

На судове засідання винуватець смертельної ДТП Олексій Сахаров з'явився вперше через сім місяців після аварії. Під час суду приносить співчуття рідним загиблої жінки.

Доньки загиблої Ірина та Ольга з Одеси до Києва приїжджали на кожне засідання. У слова чоловіка не вірять.

Сахаров свої дії того дня пояснювати відмовляється. Він каже, що нічого не пам'ятає. За словами його батька, син наркотиків ніколи не приймав. Тоді у нього стався напад, схожий на епілепсію. Крім того, такі напади у нього трапляються вже вісім років. Утім, лікарі діагноз так і не поставили.

Винуватець смертельної ДТП на проспекті Перемоги залишився на волі

Винуватець смертельної ДТП на проспекті Перемоги залишився на волі

Попри це суд визнав, що рішення про заставу було неправильним і скасовує її. Сахарова потрібно повернути за ґрати. "Суд в повному обсязі задовільнив апеляційну скаргу, скасував рішення суду першої інстанції і ухвалив нове рішення, обравши запобіжний захід підозрюваному у вигляді тримання під вартою без визначення застави", - каже речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

Попри це винуватець смертельної ДТП іде додому. Виявляється, поки апеляція дійшла до суду, минув строк її дії. Тож прокуратурі знову доведеться подавати позов до суду - із проханням відправити Олексія Сахарова до СІЗО.

Людмилі було 48 років. У столицю приїхала на машині в справах і ввечері 31 січня нинішнього року стояла в заторі на площі Перемоги. Сахаров на своєму авто був з іншого боку затору, аж раптом вилетів на перехрестя впоперек руху і розтрощив п'ять машин.

Після аварії його заарештували, але через кілька місяців суд змінив запобіжний захід і Сахаров вийшов під заставу в майже півмільйона гривень. Прокуратура подала апеляцію. Кажуть, мають достатньо доказів провини чоловіка – він вчинив аварію, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння.

Кореспондентка ТСН Інна Власова.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація