Водієм "Мазераті", який влетів в київську маршрутку, виявився 23-річний друг Потапа

Водієм "Мазераті", який влетів в київську маршрутку, виявився 23-річний друг Потапа

Номери зі спорткара оперативно зняли, а винуватця ДТП госпіталізували.

Давид Меліков за останні три роки фігурував у восьми протоколах за перевищення швидкості.

Водієм "Мазераті", який у вівторок ввечері на шаленій швидкості влетів в автобус, виявився 23-річний друг Потапа Давид Меліков, йдеться в сюжеті програми "ТСН Особливе".

Майбутня зірка кіно і син заможного бізнесмена лише за останні три роки фігурував у восьми протоколах за перевищення швидкості. При цьому два роки тому за пияцтво за кермом у нього не відібрали водійське посвідчення, а лише оштрафували на дві з половиною тисячі гривень.

"Вам чого? В д*пі горить від того, що дитина взяла машину і стукнулася?", - заявив батько винуватця ДТП журналістам ТСН.

Давида Мелікова, який взяв мамине "Мазераті" і в'їхав на ньому в маршрутку, що лише за щасливим збігом обставин їхала порожньою, виправдовує його батько. Георгій Меліков не вбачає жодної проблеми у тому, що син мчав по слизькій після дощу дорозі на шаленій швидкості та обганяв інші автівки по зустрічній смузі.

Київську маршрутку атакував на "Мазераті" друг Потапа

Київську маршрутку атакував на "Мазераті" друг Потапа

При цьому номери зі спорткара оперативно зняли, а винуватця ДТП госпіталізували з травмами голови.

"Яке ваше діло, що сталося! Не лізьте в особисте життя. Подивіться ще, якого кольору труси мої", - заявив Георгій Меліков.

Варто зазначити, що синові, на відміну від батька, донедавна подобалося бути на виду. Студент Інституту міжнародних відносин, спортсмен і співак прославився співпрацею з шоуменом Потапом. А тепер ще й став актором та співпродюсером фільму, який от-от має вийти на кіноекрани.

Режисер стрічки Іван Семенець каже, що Давид вдало зіграв самого себе. Хоча спершу на роль затвердили лише його "Мазераті".

"Машина, мені потрібна була машина. А потім я побачив, що водій мені теж підходить. Він грає олігарха, багатого такого хлопця, у котрого є все в житті, і ось він кайфує - допомагає людям. В принципі, у нього роль така - позитивна. Спочатку думають, що він не дуже хороший персонаж, ну драматургія так побудована, але потім його вчинки самі за себе говорять, і люди зрозуміють, що були б всі такі олігархи, як він. Він підійшов на цей образ дуже добре", - зазначив режисер.

Високої думки режисер і про Мелікова-батька. "Я так зрозумів, що його батько займається дуже багато меценатством", - розповів Семенець.

Георгій Меліков - людина вочевидь релігійна, над дверима його квартири висить хрест, а дратують бізнесмена, мецената і вірянина лише журналісти.

Нагадаємо, ДТП сталася на столичному бульварі Дружби народів. "Мазераті" лоб у лоб зіткнувся з пасажирським автобусом. Водій спорткара надумав обганяти інші авто по зустрічній, але на слизькій від дощу дорозі не впорався з керуванням.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація