Водійку смертоносного Lexus Зайцеву привезли до суду в Харкові

20-річна дівчина була за кермом авто, яке збило на смерть п’ятьох людей.

Олену Зайцеву, яка була за кермом Lexus, що влетів у натовп людей в центрі Харкова, привезли до суду для обрання їй міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Микола Криволапов, який оприлюднив фото, як дівчину заводять до будівлі декілька поліцейських.

Згодом він уточнив, що засідання у справі Зайцевої призначено на 14-00.

ВНИМАНИЕ заседание по избранию меры пресечения по Зайцевой назначено на 14:00

Опубликовано Nikolay Krivolapoff 20 октября 2017 г.

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами.

У мережі вже з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Напередодні нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами.

Олену Зайцеву, авто якої забрало п'ять людських життів у Харкові, доправили до суду

Олену Зайцеву, авто якої забрало п'ять людських життів у Харкові, доправили до суду

До того ж волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Своєю чергою вітчим водійки смертоносного Lexus під час першого коментаря щодо кривавої аварії у Харкові відхрещувався від оприлюдненого списку порушень ПДР його падчеркою, запевняючи, що авто з дівчиною "просто кинуло".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація