Водію маршрутки, який у Запоріжжі врізався у фуру, затягують обрання запобіжного заходу

Водію маршрутки, який у Запоріжжі врізався у фуру, затягують обрання запобіжного заходу

Фото: Нацполіція Запорізької області

Освідчення стану затриманому не змогли провести вчасно.

Запобіжний захід водію, що напередодні врізався у фуру у Запоріжжі, а потім втік з лікарні, обиратимуть лише завтра, йдеться в ТСН.12.00

Зараз з 9 постраждалих в лікарні залишається двоє осіб – в них черепно-мозкові травми, переломи та ушкодження грудної клітини. Дітей серед них немає. Сьогоднішня ніч минула для медиків спокійно, але деталі про стан здоров’я пацієнтів тут не повідомляють, посилаючись на конфіденційність інформації.

Винуватця ДТП, який зник просто з приймального відділення, куди його раніше доправили разом з постраждалими, затримали за кілька годин у помешканні за місцем проживання. Підтвердити чи спростувати наявність заборонених речовин у крові водія мала експертиза, але, як повідомили джерела ТСН, коли оперативники вже після затримання везли чоловіка до наркологічного диспансеру, їм надійшла команда терміново змінити маршрут і доправити водія до слідчого в головне управління Нацполіції. Скільки протримали там водія, коли він потрапив на обстеження та чи не вплинули втрачені години на результати експертизи, наразі невідомо.  

Сьогодні водієві мали оголосити підозру та обрати запобіжний захід. Зазвичай це роблять наступного дня після аварії, але як стало відомо, суд справу розглядатиме лише завтра. Міське управління транспорту наполягатиме на розриві договору з компанією-перевізником, яка обслуговує маршрут, де сталась автотроща.

Нагадаємо, у Запоріжжі мікроавтобус з 12 пасажирами влетів у вантажівку, яка стояла на узбіччі. Одна людина загинула, ще 9 зазнали травм. Разом із пасажирами водія доправили до лікарні. Доки медики готувались оглядати його, кермувальник утік. Його таки затримали, нині від дає свідчення слідству.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація