Volkswagen та Adidas запевняють, що дотримуються санкцій проти Росії

Volkswagen та Adidas запевняють, що дотримуються санкцій проти Росії

Фото: Getty Images

У німецьких концернах заявили, що здивовані заявою Клімкіна.

Німецькі концерни Volkswagen та Adidas відповіли на заяву глави МЗС України Павла Клімкіна про роботу своїх рітейлерів в анексованому Росією Криму.

Як повідомили концерни в коментарі DW, вони дотримуються санкцій. "Природно, бренди концерну Volkswagen дотримуються санкцій і дотримуються прийнятих рішень. Протилежні оцінки викликають у нас подив", - зазначили в автомобільній компанії.

Ще більш лаконічною була відповідь іншої німецької фірми, згаданої главою українського МЗС. "Adidas в принципі дотримується чинного законодавства", - повідомили в прес-службі концерну.

Зазначимо, заява про роботу німецьких концернів в Криму з вуст Клімкіна пролунала 3 січня в Києві під час прес-конференції з його німецьким колегою Зігмаром Габріелем (Sigmar Gabriel).

"Зараз є, звичайно, компанії, які дозволяють своїм рітейлерам, такі як, наприклад, Volkswagen або Adidas, Крим зараховувати до території Росії. Ми їх безумовно дістанемо, дістанемо не тільки політичними, а й юридичними методами", - зазначив тоді глава МЗС.

Дональд Туск заявив, що ЄС ніколи не визнають незаконної анексії Криму

Дональд Туск заявив, що ЄС ніколи не визнають незаконної анексії Криму

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація