Померла молода одеська письменниця, яка переробляла себе на "ляльку Барбі"

Відома блогерка і модель розповіла, що її подруга заздалегідь знала про смерть і "намагалася втекти від реальності".

За загадкових обставин померла 32-річна одеська поетеса Ольга Архангельська. Про це повідомила її подруга, відома українська модель, блогерка-мільйонниця Валерія Лук'янова, відома багатьом як "Одеська Барбі".

Відомо, що близько 10 років тому Ольга вела активний спосіб життя і переробляла свою зовнішність під ляльку Барбі. Разом з Валерією вони часто публікували спільні фото в соцмережах і мали багатьох шанувальників.

Ольга Архангельська / Фото: із соцмереж

Пізніше, як пишуть ЗМІ, шляхи дівчат розійшлися. Валерія стала активно займатися своєю розкруткою і перебралася до США, а Ольга намагалася стати дизайнером, а також продовжувала писати вірші. За життя Архангельська встигла випустити збірку віршів російською мовою "Пливу я в часі". 

18 травня Валерія Лук'янова написала загадковий допис в російській соцмережі "ВКонтакте" на згадку про свою подругу, в якому розповіла, що Ольга знала, що помре ще кілька років тому і готувалася до цього.

"Дуже неоднозначна натура, поетеса. Передбачила свою смерть у своєму вірші... Вона була неймовірно гордою і чемною людиною. Вона була дуже доброю, дуже відкритою і щирою. І ця реальність була занадто суворою для неї. Вона намагалася втекти, і... втекла", - написала Лук'янова.

В останні роки Ольга практично нічого не публікувала в соцмережах про себе. Багато знайомих стали переживати за неї. Як пишуть ЗМІ, жінка пішла з життя 16 травня.

Фото: із соцмереж
Фото: із соцмереж

Повʼязані теми:

Наступна публікація