Уперше в Україні змагання з дрон-рейсингу відбудуться в цеху металургійного комбінату

Уперше в Україні змагання з дрон-рейсингу відбудуться в цеху металургійного комбінату

ТСН.ua проведе пряму трансляцію перегонів.

У Запоріжжі, на металургійному комбінаті "Запоріжсталь", відбудуться унікальні змагання із дрон-рейсингу (перегони дронів) трасою, прокладеною в реальних виробничих умовах підприємства.

Перегоні дронів відбудуться 20 травня, у відділенні жерсті цеху холодної прокатки №1 комбінату "Запоріжсталь". У них змагатимуться 16 найкращих пілотів України за підсумками 2016 року. ТСН.ua на своїй сторінці у Facebook проведе пряму трансляцію цього заходу.

Спортсмени зможуть поборотися за значний призовий фонд на унікальній трасі, яка спеціально була побудована для дрон-рейсингу. Вона буде прокладена на виробничому майданчику серед механізмів, що працюють, устаткування та готової продукції металургійного комбінату "Запоріжсталь".

Дрон-рейсинг - молодий спорт, однак швидко розвивається у світі. 2018 року на зимовій олімпіаді в Кореї він буде презентований як потенційний олімпійський вид спорту. Змагання з дрон-рейсингу проводяться на легендарних стадіонах, у середньовічних замках, на всесвітньо відомих островах (Гаваї), в центрі мегаполісів (Дубаї) і привертають велику кількість глядачів.

Пряма трансляція змагання також запланована на запорізькому регіональному Телеканалі TV5.

ПАТ "Запоріжсталь" - одне з провідних промислових підприємств України, продукція якого широко відома і користується попитом у споживачів на внутрішньому ринку і більш ніж в 60 країнах світу.

Наступна публікація