Врятована самогубця з-під Києва назвала три причини звести рахунки з життям

Врятована самогубця з-під Києва назвала три причини звести рахунки з життям

Дівчину відмовили від стрибка з висоти дев’ятого поверху.

На Київщині рятувальники за крок до смерті зупинили дівчинку-підлітка. Мешканці однієї з багатоповерхівок помітили в будинку навпроти школярку, яка видерлася на підвіконня балкона дев’ятого поверху, та викликали фахівців, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Спершу перемови вели мешканці будинку, потім до них приєдналися рятувальники – ні одних, ні інших вона не слухала, лиш перекинула ноги. Тоді рятівник з мотузкою виліз на дах балкона, але дівчинка зачинила вікно. Зрештою,  після  вмовлянь, вирішила впустити до квартири чоловіка, а заспокоївшись, розповіла, вкоротити собі віку хотіла, нібито, через непорозуміння з хлопцем та батьками.

На Київщині дівчинка-підліток намагалася вчинити самогубство

На Київщині дівчинка-підліток намагалася вчинити самогубство

"Вона зразу злякалась, але я заспокоїв, розказав, що я не злодій, рятувальник. І попросив ключі, щоб відкрити двері зсередини", - розповів працівник ДСНС Сергій Харченко. "Вона називала три причини: у неї є якісь видіння, хлопець, котрий її покинув і батьки, котрі замкнули її у квартирі. Вона переживала ситуацію і хотіла в такий спосіб висловити себе", - пояснив очевидець Андрій Горюнов.

Як повідомлялося, у місті Бровари, що під Києвом, рятувальники не дали дівчинці-підлітку вистрибнути з вікна на дев’ятому поверсі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація