Врятована в Маріуполі вагітна сьогодні бере участь у проросійських заходах і співчуває Дугіній (фото, відео)

Дата публікації
Перегляди
143к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Врятована в Маріуполі вагітна сьогодні бере участь у проросійських заходах і співчуває Дугіній (фото, відео)

Врятована в Маріуполі Маріанна Підгурська (Вишемірська), яка стала героїнею відомих фото після російської атаки на пологовий будинок, тепер засуджує Україну та бере участь у проросійських заходах в окупованому місті.

Так, 1 вересня Маріанна, яка є блогеркою, відвідала окупований Маріуполь, де роздавала учням повітряні кульки в кольорах російського прапора.

Про це свідчить відео, опубліковане в її Telegram-каналі.

"Ми зараз їдемо до Маріуполя, щоб показати, як школярі починають свій навчальний рік у відновлених школах", – розповіла блогерка в одній зі своїх сторіз.

Раніше, 25 серпня, Вишемірська писала, що побувала в Оленівській колонії, де поспілкувалася з харків’янином Дмитром Кищенком, який начебто служив в "Азові" і який "… в Росії визнаний націоналістичним і забороненим".

"Не знаю, наскільки щирим він був, але мені здалося, що Дмитро дійсно змінив своє ставлення до того, що відбувається. Він визнав, що обстріл цивільних об'єктів (дитсадків, шкіл) так само, як і використання їх для обладнання позицій, – військовий злочин. А ще закликав українське керівництво піти на мирні переговори з Росією", – написала блогерка.

Окрім того, Вишемірська висловлювала свої співчуття щодо смерті російської пропагандистки Дар'ї Дугіної. 

"В цій історії вражає все – і обрана жертва, якою виявилася 29-річна дівчина, яка нікому не завдала зла, і місце злочину – мирне місто, фестиваль "Традиція", куди люди приїхали послухати музику", – заявляла Маріанна.

Нагадаємо, 9 березня російські війська завдали удару по Маріупольському пологовому будинку №2, внаслідок якого чимало людей зазнали поранень. Маріанна тоді розповідала, що в цей час вагітні та породіллі перебували в підвалі, на першому та другому поверхах, а після обстрілу їх евакуювали до лікарні. Жінка була ще вагітною, коли окупанти атакували пологовий будинок, і теж постраждала під час удару.

Чоловік на фронті, а дружина-зрадниця передавала ворогу координати

Чоловік на фронті, а дружина-зрадниця передавала ворогу координати

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація