"Втрачають реальність": Гаррі Табах назвав головну проблему політики в США

"Втрачають реальність": Гаррі Табах назвав головну проблему політики в США

Фото: ТСН.ua

За словами екскапітана ВМС США, проблема не у президенті, а в членах Конгресу.

Головною проблемою американської політики є те, що термін перебування у Конгресі США для декого з її діячів може сягати кількох десятиліть.

Про це в прямому етері ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах.

"У нас проблема в Конгресі. У Конгресі люди сидять, як Байден, Пелоссі, Маккейн, по 40, по 50 років. Вони втрачають реальність, вони живуть в паралельному світі. І на дебатах це було видно", - пояснив екскапітан ВМС.

Він висловив обурення через озвучені віцепрезидентом Джо Байденом "непристойні слова" у бік чинного президента Дональда Трампа. 

"На жаль, більшість людей думає, що від нашого президента залежить дуже багато. Але це не зовсім так. Проблема у нас не в президенті, я так вважаю. У нас президенти приходять і йдуть, - додав Табах. - Один раз президент Рузвельт затримався під час Другої світової війни, після цього зрозуміли, що цього не можна робити, і видали закон, що тільки два рази по 4 роки максимум". 

Нагадаємо, під час дебатів Джо Байден назвав свого опонента "клоуном" та "маріонеткою Путіна". Водночас Дональд Трамп також не скупився на образи. Зокрема, він обізвав суперника "брехуном", у якому "немає нічого розумного".

Політики, які сидять в Конгресі по 50 років, втрачають реальність - Гаррі Табах

Політики, які сидять в Конгресі по 50 років, втрачають реальність - Гаррі Табах

Повʼязані теми:

Наступна публікація