Вже другий підліток помер в "Артеку" в окупованому Криму цієї осені

Вже другий підліток помер в "Артеку" в окупованому Криму цієї осені

Фото: pixabay.com

15-річну дівчинку виявили мертвою зранку.

У дитячому таборі "Артек" в окупованому Гурзуфі померла 15-річна дівчинка.

Про це повідомляє Интерфакс-Россия.

Російські "слідчі" порушили кримінальну справу за фактом смерті, повідомила старша помічниця так званого керівника головного слідчого управління "СКР Росії в Криму" Ольга Постнова.

"Попередньо встановлено, що вчора (12 листопада – ред.) ввечері школярка лягла спати і сьогодні вранці була виявлена ​​мертвою", - сказала вона. Статтю, за якою порушили справу, не уточнюється.

За даними СКР, дівчинка приїхала в "Артек" з Махачкали. На місці події працюють слідчі і криміналісти, призначені експертизи для встановлення причини смерті підлітка.

Слідчі допитають "коло осіб з числа вихованців і співробітників табору для детального відновлення обставин днів, що передують смерті школярки".

Як зазначається, це вже другий випадок смерті відпочивальників з "Артека" за осінь 2019 року.

Раніше 12-річний хлопчик, який прибув 23 вересня на відпочинок до табору з Санкт-Петербурга, 11 жовтня був госпіталізований в ялтинську лікарню з попереднім діагнозом "пневмонія". Через кілька годин дитина померла.

"Кримські слідчі" порушили кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності внаслідок неналежного виконання професійних обов'язків.

Нагадаємо, у червні 2017 президент РФ Володимир Путін побував у дитячому центрі "Артек", що в окупованому Росією Криму. Так званий директор комплексу вихвалявся перед президентом РФ, що до "Артеку" приїздять не тільки діти з Росії.

Неповнолітні діти сирійського диктатора відпочивали у таборі "Артек" в Криму

Неповнолітні діти сирійського диктатора відпочивали у таборі "Артек" в Криму

Повʼязані теми:

Наступна публікація