"Я тобі вдячна за кожну секунду": відео прощальної промови вдови Вороненкова

Максакова назвала Вороненкова кращою людиною, яку зустрічала в своєму житті.

На похороні вбитого екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова його вдова Марія Максакова сказала проникливе слово. Вона подякувала чоловікові за те, що він був найбільшим щастям її життя, повідомляє кореспондент ТСН.

"Мій самий-самий коханий чоловік на світі. Я тобі вдячна за кожну секунду, яку ти зі мною провів. Ти задав таку планку, що я зрозуміла, що в моєму житті до тебе не було нічого і, напевно, нічого не буде. Звичайно, це все дуже несправедливо. Просто, напевно, мало хто знав Дениса так, як знала я. І ось так ми з ним, спершись один на одного, йшли, йшли", - сказала Максакова.

Відео промови Марії Максакової на прощанні з Денисом Вороненковим

Відео промови Марії Максакової на прощанні з Денисом Вороненковим

"Повинна сказати, що він був радий, що Україна його прийняла, дала йому можливість залишитися. Тому що його переслідували, переслідували несправедливо. Але, на жаль, юридична чистота його перебування повністю затьмарена свавіллям того вчинку, який вчинено", - додала вдова.

Максакова висловила подяку Вороненкову за прожитий разом час. "Ну, що мені сказати, напевно тільки спасибі. Тільки спасибі тобі, що ти у мене був, є, будеш завжди. Якби я могла щось змінити. Я б зробила все. Спасибі тобі, мій рідний", - сказала вона.

26 березня пара могла відсвяткувати "паперове" весілля. Гучне весілля оперна співачка, депутат Держдуми від Єдиної Росії і Денис Вороненков зіграли 26 березня 2015 року. 15 квітня 2016 року у сімейної пари Максакови і Вороненкова народився син Іван.

Напередодні Максакова розповіла про перші емоції після вбивства чоловіка, про стосунки з Денисом, про те, що буде робити далі, як буде сама виховувати дітей, про посилення охорони. Максакова була на кладовищі до останнього, дочекавшись, коли труну засипали землею і вкрили червоними гвоздиками і трояндами. Згодом вона присіла біля могили і ще раз тихо попрощалася з чоловіком. Потім вона у супроводі двох охоронців покинула кладовище.

Повʼязані теми:

Наступна публікація