"Я впевнений, що мого сина вбили" - батько загиблого курсанта в Харкові

"Я впевнений, що мого сина вбили" - батько загиблого курсанта в Харкові

Фото: pixabay.com

Чоловік каже, що слідство не розглядає інших версій окрім самогубства.

Батько загиблого курсанта Харківського національного університету повітряних сил, тіло якого було знайдено у неділю, 28 січня, впевнений, що хлопця вбили товариші по службі, пише NewsRoom.

За словами чоловіка, тіло його сина Дмитра було знайдене у коридорі лише через три години після смерті, а на той час там перебував днювальний і просто не міг не почути пострілу. Отже, цей час міг знадобитися для того, аби прибрати на місці злочину.

"Підозри в тому, що сина вбили, у мене виникли майже одразу. Я попросив перевірити на сліди пороху одяг тих, хто був з ним у патрулі, але цього не зробили. Інші хлопці мені говорили, що чули підозрілий шум близько 19:30, а труп виявили лише о 22:30. Я впевнений, що за цей час причетні прибрали всі сліди", - вважає Сергій Зобнін.

Батько впевнений, що жодних причин для скоєння самогубства у Дмитра не було. Напередодні він перебував у звичайному стані. І усі намагання запевнити, що йому було погано, є "брехнею". 

"Вранці в нього зламався ноутбук, Діма взяв гроші і відніс його в ремонт, потім підстригся, купив поїсти на три дні. Хіба так робить людина, у якої все погано і яка планує заподіяти собі смерть?" – коментує чоловік.

Серед можливих причин скоєння злочину батько називає нетерпимість сина до наркотиків. За його словами, той неодноразово розповідав дома, що у частині поширені заборонені речовини, через що у загиблого ставалися конфлікти з товаришами по службі. Однак поліція, за словами батька, не хоче розглядати іншу версію інциденту окрім самогубства.

Як нещодавно повідомив дядько загиблого Андрій Зобнін, батьків допустили до тіла, після чого у них зникли останні сумніви щодо вбивства. Оскільки руки у хлопця збиті, а на животі незрозуміла пляма, можливо, від удару ножем. У зв'язку з цим та ще низкою фактів родичі збираються проводити незалежну експертизу.

Минуту назад, брат по телефону сообщил, что ему дали осмотреть тело сына. У него сбитые руки и на животе в районе аппети...

Опубликовано Andrey Zobnin 30 января 2018 г.

Нагадаємо, у неділю ввечері в Харкові виявили тіло 19-річного курсанта університету Повітряних сил Дмитра Зобніна. Пізніше з'ясувалося, що загиблий саме ніс вартову службу і був озброєний. Попередньою причиною смерті було названо самогубство.

Недбалість чи нещасний випадок: на Рівненщині інструктор зі вистрілив у око курсантці

Недбалість чи нещасний випадок: на Рівненщині інструктор зі вистрілив у око курсантці

Повʼязані теми:

Наступна публікація