Як копи рятують самогубців: глава Патрульної поліції опублікував два відео

Як копи рятують самогубців: глава Патрульної поліції опублікував два відео

Як копи рятують самогубців: глава Патрульної поліції опублікував два відео

Фото: Facebook/Євгеній Жуков

Патрульних поліцейських нагородять за порятунок чоловіків.

Начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков оприлюднив два відео, на яких показано, як його підлеглі рятують самогубців.

У першому випадку копів викликала жінка, яка сказала, що її 19-річний син прийшов додому п'яним і поводить себе агресивно. На місце події прибув екіпаж у складі рядових поліції Максима Писарука та Олександра Кончина.

Патрульні подивилися у вікно будинку і побачили, що хлопець повісився. Копи відкрили двері, викликали "швидку" і почали реанімовувати самогубця. Протягом 20 хвилин вони по черзі робили непрямий масаж серця та штучне дихання - до прибуття "швидкої" хлопець почав дихати і в нього відновився серцевий ритм. Наразі він перебуває у лікарні.

Другий випадок, про який писала ТСН, стався на Буковині. Під час патрулювання до поліцейських під'їхали громадяни та повідомили, що на мосту через річку Дністер чоловік намагається вчинити самогубство.

Приїхавши на місце події, патрульні Бобик і Мітітюк зловили чоловіка за руку і,  застосувавши кайданки, перетягнути його на безпечну сторону моста.

Євгеній Жуков повідомив, що патрульних поліцейських, які врятували життя цим двом чоловікам, нагородять.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація