Як стають детективами: у НАБУ розповіли про власних співробітників та структуру Бюро

Як стають детективами: у НАБУ розповіли про власних співробітників та структуру Бюро

Фото: УНІАН

Там переконані, що наразі етап інституційного становлення Бюро завершений.

Штаб НАБУ наразі становить 638 працівників, більше половини з них — люди віком до 35 років.

Про це йдеться у звіті НАБУ за перше півріччі 2018 року.

Зазначається, що кожен восьмий працівник Національного бюро є учасником бойових дій.

Фото: НАБУ

"Ключова посада в Національному бюро — детектив", — наголошується в повідомленні Бюро. Так, станом на 30 червня у НАБУ працювали 212 детективів. Їх відібрали за результатами відкритого конкурсу. Наразі триває четверта хвиля відбору, за підсумками якої Головний підрозділ детективів має поповнитися 34 розслідувачами.

Зауважується, що викриття топ-корупції потребує від співробітників НАБУ постійного підвищення кваліфікації. "Впродовж І півріччя 2018 року 438 працівників навчалися за різними програмами в Україні. Ще 141 — опановував нові знання за кордоном", —  йдеться в повідомленні. Окрім цього, 2018 року Бюро розпочало розробку власної концепції навчання і розвитку працівників.

"Етап інституційного становлення Національного бюро фактично завершений", —  переконаний заступник директора НАБУ Анатолій Новак. Тому основний акцент змістився на оптимізацію внутрішніх процесів.

У Звіті компанії також представлена організаційна структура НАБУ.

Фото: НАБУ
Фото: НАБУ

Нагадаємо, у НАБУ також розповіли, скільки справ розпочато через брехню в деклараціях. Усього в цих справах було незадекларовано 769 мільйонів гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація