Як в лихі 90-ті. В Одесі невідомі на Mercedes зі стріляниною вкрали 5 млн грн у бізнесмена

Чоловік разом з неповнолітнім сином потрапили до лікарні. 

В Одесі 10 липня на ринку "7 кілометр" невідомі на іномарках Mercedes напали на бізнесмена і зі стріляниною вкрали сумку зі значною сумою коштів. Про це повідомляє обласне управління Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що вранці на автостоянці шестеро невідомих із застосуванням зброї та фізичного насильства скоїли напад на 44-річного приватного підприємця з Києва та його 17-річного сина.

"Відкрито заволодівши сумкою з грошовими коштами,  зловмисники зникли з місця події в невідомому напрямку на двох автомобілях Mercedes  сірого та темного кольорів", - йдеться у повідомленні поліції.

Чоловік з гематомою на обличчі, забоєм обох колінних суглобів та пораненням поперекової області був госпіталізований. Потрапив до лікарні і його неповнолітній син – в нього діагностували множинні  травматичні поранення голови, верхніх та нижніх кінцівок.

На місці події копи вилучили 14 гільз калібру 9 мм від пристрою для відстрілу гумових куль.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Наразі  вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення та їх затримання.

Вже вдалося встановити, що авто рухалися з ринку по Овідіопольській дорозі у бік Одеси, а на перехресті вул. Центральний аеропорт розділилися.

Поліція не вказала суму коштів, яка була у сумці, однак за даними місцевого видання "Трасса Е-95" в ній було близько 5 мільйонів гривень.  

Як повідомлялося раніше, днями херсонські поліцейські затримали підозрюваних в озброєному розбійному нападі та крадіжках. На рахунку банди сім крадіжок з будинків жителів передмістя Херсона, а також розбійний напад із застосуванням зброї. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація