Як вберегти квартиру від грабіжників поки ви у відпустці – сьогодні в програмі "Гроші"

Як вберегти квартиру від грабіжників поки ви у відпустці – сьогодні в програмі "Гроші"

За літній сезон злодії щомісяця проникають у понад 850 домівок лише у Києві.

Адже коли більшість українців їдуть у відпустку, їхні квартири залишаються порожніми та беззахисними перед спритними крадіями. Іноді жертвами "ведмежатників" стають і відомі особистості. Серед них, зокрема, світська левиця та Міс Україна-95 Влада Литовченко. Поки екс-модель була на відпочинку, злодії вдерлися через вікно в її розкішну квартиру на Печерську та відімкнули сейф із коштовностями. У новому випуску програми "Гроші", який вийде в ефір сьогодні о 22:15 на каналі "1+1", журналісти розкажуть, які помилки не варто повторювати, та як захистити своє житло від грабіжників.

Також зараз тисячі українці стали заручниками гучного конфлікту між туроператором та авіакомпанією.  Вони годинами сидять в аеропортах в очікуванні свого рейсу, який може так і не полетіти. Втім, аналогічні туристичні афери траплялися і раніше, особливо влітку від них страждає безліч українців. Як не потрапити на гачок до аферистів та організувати відпочинок без неочікуваних неприємностей  – дивіться сьогодні в програмі "Гроші" о 22:15 на каналі "1+1".

Крім того, журналісти програми "Гроші" розкажуть про те, як Академія Наук України збирається відсвяткувати свій ювілей, та навіщо потрібно витрачати на свято  1,25 мільйони гривень, коли молоді вчені жаліються на брак коштів на проведення наукових досліджень.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:15 на телеканалі "1+1".

Наступна публікація