Як воєнний стан може вплинути на економіку України – сьогодні у "Праві на владу"

Як воєнний стан може вплинути на економіку України – сьогодні у "Праві на владу"

Темою нового випуску суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу", який вийде сьогодні о 22.30 у прямому ефірі на каналі "1+1" стане військовий стан, який ввели на території України через ескалацію у Керченській протоці та захоплення українських кораблів російськими військовими.

На п’ятому році війни Україна вперше опинилась під дією воєнного стану, який лякає всіх невизначеністю. Його запровадили частково, у 10 областях, та поки що лише на 30 днів. Однак ситуація в Азовському морі загострюється. Росія блокує роботу українських портів у Бердянську та Маріуполі. У російському полоні – 24 українські моряки. Чи зможе Україна відстояти своє право вільно користуватись Азовським морем та Керченською протокою? Як влада планує скористатись воєнним станом? Та як воєнний стан може вплинути на економіку країни та на нас усіх? Про це та багато іншого ведучі програми “Право на владу” Наталія Мосейчук та Сергій Іванов сьогодні говоритимуть з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, народними депутатами Артуром Герасимовим, Сергієм Пашинським, Олегом Ляшком, Віктором Бондарем, Олександром Шевченком.

В обговоренні також візьмуть участь виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко, заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Михайло Самусь, адвокат полонених українців Едем Семедляєв та інші. Початок о 22.30 на каналі “1+1”.

Нагадаємо, у новому сезоні суспільно-політичне ток-шоу "Право на владу" розширило формат і переїхало до нової студії. Проект фокусуєтья не тільки на політиці, але і на соціальних темах. В програмі змінено підхід до формування головних учасників ефіру – в ній немає чіткого поділу на політиків та експертів. Тепер в ній 8 рівноцінних дійових осіб. Також змінилися ролі ведучих. Наталія Мосейчук працює з гостями в студії, а Сергій Іванов концентрується на факт-чекінгу висловлювань політиків. В цьому напрямку команда "Право на владу" співпрацює з порталом "Слово і діло". У прямому ефірі ведучий може перервати дискусію, натиснувши на "кнопку брехні", що буде свідчити про те, що обіцянки політика розходяться з його діями.  

Дивіться ток-шоу "Право на владу" щочетверга о 22:30 на телеканалі "1+1".

Наступна публікація