Як зробити телевізор дизайнерським акцентом в інтер'єрі з необмеженими можливостями? Актуально

Як зробити телевізор дизайнерським акцентом в інтер'єрі з необмеженими можливостями?

Більшість тих, хто стурбований дизайном або ре-дизайном приміщення, встають перед нелегким вибором: як "вписати" телевізор в інтер'єр органічно?

Якщо для вас lifestyle - це дійсно важливо та ви розбираєтеся в сучасних трендах, значить інтер'єр вашого будинку теж стає відображенням вашого стилю, вашого світовідчуття, вашого життєвого кредо.

Всі старі поради про те, як "вписати" телевізор (тим більш технологічний і з великим екраном!) в інтер'єр втратили свою актуальність у вересні 2019 року. Що ж сталося?

Довгоочікуваний старт продажів дизайнерських флагманських телевізорів Samsung The Frame і The Serif! І це вже не просто телевізори, це - гармонійна частина домашнього інтер'єру, оригінальний сучасний елемент дизайну будь-якого приміщення, відмінний варіант, який допоможе вирішити "проблему телевізора в інтер'єрі".

Для всіх тих, кого можна віднести до поціновувачів мистецтва, хто дійсно розуміє красу, цінність і значимість полотен, як сучасних, так і "класику", ідеальним рішенням буде телевізор Samsung The Frame. Тільки уявіть собі можливість хоч кожен день вибирати картину із найбільш топових світових галерей і розміщувати їх у себе вдома ... Неймовірно! І лише придивившись уважно, можна буде зрозуміти, що це чарівний Samsung The Frame: вимкнений телевізор автоматично перейде в режим "Картина". І замість чорного екрану перед вами буде витвір мистецтва, який перетворить приміщення в персональну галерею.

З яких же галерей можна "позичити" шедевр? Для The Frame створено спеціальний вбудований додаток Art Store, завдяки якому доступно більш ніж 1200 робіт відомих художників і фотографів з найбільших галерей та музеїв світу: Прадо, Альбертіна, Тейт, Уффіці, Лувр, музей Вікторії і Альберта, Magnum Photos, LUMAS.

Але і це ще не весь спектр дизайнерських можливостей телевізора. Далеко не усі галереї можуть похвалитися цілим набором ексклюзивних рамок для кожного шедевра. Але тільки не ваша персональна галерея з телевізором The Frame. Адже головна особливість лінійки The Frame - елегантний дизайн у витонченій рамці. Рамка є змінною і доступна в 6 кольорах (чорний, білий, горіховий, бежевий, світло - бежевий та бордовий). Так що творити, надихати і дивувати з цим телевізором легко і приємно!

Для особливих естетів must have-вибором стануть телевізори The Serif. Це - дизайнерські телевізори, розроблені Samsung у співпраці з Ronan & Erwan Bouroullec (найвідомішими в світі промисловими дизайнерами, що спеціалізуються на дизайні меблів). Мабуть тому зовнішній вигляд The ​​Serif був створений як частина меблевого гарнітуру.

Завдяки цьому корпус телевізора вийшов не тільки незвичайним, але й функціональним, адже його верхню межу можна використовувати в якості підставки. Сучасний дизайн by Bouroullec - це ще й дизайн 360, металева основа і стильна, функціональна рамка навколо телевізора.

Крім того, у The Serif є свій унікальний режим Serif Ambient. Спеціально для цієї моделі дизайнери розробили 2 нових фони із загальною назвою Serif Ambient: із зображенням зеленого листя у вигляді візерунка і текстури тканини, які можна накладати на будь-який обраний контент. Тепер розставити акценти в інтер'єрі в залежності від ситуації або настрою - не проблема, а задоволення!

Чи не постраждала технологічність телевізорів від такого дизайнерського опрацювання? Ні, компанія Samsung, як завжди, на висоті: весь можливий функціонал флагманських телевізорів з процесором Quantum 4K, технологія QLED, 100% колірне охоплення, підтримка стандартів HDR10 + та управління девайсами за допомогою Smart Things, універсальний пульт One Remote.

Телевізори Samsung The Serif і The Frame цілком здатні об'єднати в собі відповіді на всі вимоги сучасної людини, якій не байдуже власне я, власний стиль і довколишній простір: "Моє життя - мої правила - мій стиль - мій Samsung!". 

Наступна публікація