Євген Кисельов звільняється з телеканалу "Прямий"

Євген Кисельов звільняється з телеканалу "Прямий"

Фото: УНІАН

Чим далі займатиметься журналіст, невідомо.

Журналіст та ведучий Євген Кисельов перед початком своєї авторської програми "Підсумки" оголосив про своє звільнення з телеканалу "Прямий".

"Усе колись закінчується. І ось закінчується і моя робота на "Прямому" каналі як ведучого "Підсумків". Сьогодні їхній останній випуск. Я йду, щоб зайнятися іншими проєктами, зокрема написати велику книгу, роботу над якою я вже давно задумав", — сказав Кисельов.

Журналіст нагадав, що понад 11 років робив "Підсумки" на російських телеканалах. Проте через тиск на свободу слова переїхав до України. Перед цим він працював на "Інтері" та NewsOne.

"Євген Кисельов почав працювати на "Прямому" задовго до офіційного запуску телеканалу — тоді проєкт називався КУБ. За більше ніж два роки Євген провів сотні прямих ефірів своєї програми "Підсумки", яка спочатку виходила лише по буднях, а згодом стала виходити й у неділю у форматі великого ток-шоу. Також він створив проект "Кисельов. Авторське": розмови тет-а-тет з найвідомішими особистостями не лише України, а й світу. Колектив "Прямого" телеканалу бажає Євгенові Олексійовичу успіхів у всіх майбутніх проєктах", - ідеться в повідомленні телеканалу.

Про причини звільнення не повідомляється. Також невідомо, чим саме далі займатиметься Кисельов. "Детектор медіа" з посиланням на джерела пише, що Кисельов не планує йти на телебачення, "але можна припустити імовірність співпраці з радіо, можливо навіть з радіо "Новое время" (НВ)".

❗️❗️Євген Кисельов йде з Прямого каналу❗️❗️ Про це він щойно сам заявив у програмі "Підсумки". За словами пана...

Опубліковано Детектор медіа Четвер, 22 серпня 2019 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація