Європейська класика з українським акцентом: Клімкін приготував "безвізовий" сніданок

До страви він додав "таємний інгридієнт" - перець з Іспанії.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, що під час закордонних поїздок намагається уникнути готельних сніданків та попити каву в місцевих закладів, щоб поспостерігати за життям місцевих людей.

Про це він сказав в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Снідати в готелі - це не надихає. Але якщо зовсім нема часу, то, як правило, (беру) пару яєць, якийсь бутерброд - і поїхали", - зазначив міністр.

Для "Сніданку з 1+1" Клімкін вирішив приготувати яєчню з бринзою, зеленню, дрібно пошинкованим гострим червоним перцем й перцем з Іспанії.

Він зазначив, що їжа вранці має бути "симпатичною" - для настрою, і додав, що любить готувати для інших.

ВідеоПавло Клімкін та Руслан Сенічкін приготували європейський сніданок

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: